Meer resultaten voor mbo

mbo
Slagen doen we samen Maascollege.nl.
Onze erkende opleidingen op MBO niveau resulteren in een herkenbaar diploma op de arbeidsmarkt. Wij werken in samenwerking met.: Klachtenprocedure: U kunt deze opvragen bij het Maas College via info@maascollege.nl. Examenreglement: U kunt deze opvragen bij het Maas College via examenbureau@maascollege.nl.
Alles over de politieopleiding op mbo 4-niveau Kombijdepolitie.
Dan is de Basis Politieopleiding op mbo 4-niveau misschien iets voor jou. In deze brede beroepsopleiding word je in twee jaar klaargestoomd voor het politievak. Betaalde opleiding met baangarantie. Vanaf de start van je opleiding ben je in dienst van politie.
Home - Duurzaam MBO.
Lees verhalen over duurzaamheid binnen diverse MBO instellingen in Vakblad Profiel. Roos Wemmenhove, netwerkcoordinator MBO bij Leren voor Morgen, interviewt maandelijks een medewerker van een instelling die deelneemt aan de SustainBul MBO voor vaktijdschrift Profiel. Lees hier de eerste drie interviews.:
Website geeft inzicht in inkoop exameninstrumenten mbo Onderwijs en examinering.
Mbo-opleidingen Techniek College Rotterdam Albeda Zadkine mbo opleidingen.
Op het middelbaar beroepsonderwijs mbo word je opgeleid om daarna een vak uit te oefenen.Er zijn veel verschillende opleidingen, op verschillende niveaus en in verschillende vormen. Je kunt met een vmbo-diploma naar het mbo en ook als je 'over' bent'' naar 4 havo of 4 vwo.
MBO Port of Rotterdam.
STC group biedt onderwijs aan op vmbo, mbo en hboniveau. Daarnaast biedt STC group volwasseneducatie en toegepast onderzoek. De organisatie is internationaal actief en heeft locaties in binnen en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam. Lees meer over STC group.
MBO opleidingen kun jij vinden op MBOstart.
Naast een gewone roc of aoc kun je ook kiezen voor een particuliere instelling. Maar wat zijn de verschillen tussen een reguliere en particuliere mbo-opleiding? Krijg ik financiële ondersteuning op het mbo? Studeren kost geld. Je betaalt niet alleen lesgeld voor je mbo-opleiding, maar moet ook boeken en andere leermaterialen kopen. Veel mbo-studenten kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken. Welke mogelijkheden bestaan er voor financiële ondersteuning op het mbo? Herziening mbo kwalificatiedossiers. Er is een hoop veranderd in het mbo. Vanaf 1 augustus 2016 moesten mbo scholen nieuwe dossiers invoeren. Maar nog altijd kom je oude namen tegen. Studiekiezers baseren hun keuze dus soms op incorrecte informatie. Meer over de kwalificatiedossiers. Zorgt Corona voor werkloosheid onder mbo-ers? Moet je nu juist gaan werken of toch één van de mbo opleidingen gaan volgen in een onzekere Corona-tijd met veel werkloosheid? Voor welke mbo'ers' is crisis? Oude en nieuwe stijl opleidingen. Ook al zijn er nu geen studenten meer die te maken hebben met de oude structuur, leggen wij nog wel het verschil uit tussen de nieuwe en oude stijl opleidingen. Tijdens je mbo opleiding.
AndereStart MBO-opleidingen.
AndereStart MBO biedt flexibele onderwijstrajecten aan voor de welzijn en gezondheidssector.: Opleiding MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn HZW. Basisopleiding helpende Zorg en Welzijn. AndereStart biedt praktische leerroutes aan voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op MBO niveau 1 en 2.

Contacteer ons