Zoeken naar architect

architect
NAV, Netwerk Architecten Vlaanderen.
Architect Debeer bv. NAV IN BEELD. De Renovatiedag 2021. Wat is NAV? NAV administratieve zetel Willebroekkaai 37, 1000 Brussel 02 669 22 80 info@nav.be Maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en 13u30 tot 17u. NAV Secretariaat vorming en public relations St-Clarastraat 48, 8000 Brugge 02 669 22 80 info@nav.be Maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en 13u tot 17u. Lees verder
architect
Architect - 13 definities - Encyclo.
Een architect is een persoon die gebouwen ontwerpt, tekent en toezicht houdt op de bouw van het gebouw. Architectenregister Alleen architecten die ingeschreven staan in het architectenregister mogen de titel' '' architect voeren. De toelatingseisen zijn erg streng en als een persoon niet ingeschreven staat in dit register, mag hij-zij niet de i. Lees meer
vacature
Architecten in Gent.
BUREAU PARTNERS - Architecten Ingenieurs nv. Vande Maele Nik. Architect Bram Vandemeulebroucke. MIGOM Architecten - Gent. Vanden Daelen Xavier. Studio MOTO Architect bv. Architectenbureau V-E-CO bv. Architect Tania Vandenbussche bv. BVBA ARCHITECT FRANK VANDEPITTE. OYO architects bv. BVBA Vanheste JM ir-architect.
vacature
ARCHITECT@WORK Kortrijk.
ARCHITECT@WORK Kortrijk overtreft alle verwachtingen. De conclusie na ARCHITECT@WORK Kortrijk van 21 en 22 oktober kan niet duidelijker zijn: alle verwachtingen voor deze tiende jubileumeditie werden overtroffen! De cijfers laten zien dat er, zeker de eerste dag, zelfs nog iets meer bezoekers opdaagden dan bij de vorige, pre-corona editie die al een recordcijfer neerzette en dat het ook op vrijdag bijzonder druk was.
vacature
Jacquemyn Daems Architectuur - Interieur - Stedenbouw.
Architectuur begint bij een goede samenwerking en communicatie tussen bouwheer en architect, maar is verder een ingewikkelde puzzel van creativiteit - budgetcontrole - energiebewustzijn - stabiliteit en integratie van technieken. Het ontwarren/vereenvoudigen van deze puzzel lees: zoveel mogelijk last ontnemen van de schouders van de opdrachtgever en het presenteren van een origineel/succesvol eindresultaat is dan ook de drijfveer van onze werking. Wij begeleiden u naar wens en van A tot Z door heel uw project. Tevens kunnen wij als stedenbouwkundige/ruimtelijke planner ook zorgen voor de opmaak van masterplannen, beeldkwaliteitsplannen, omgevingsstudies, planologische attesten. Wees dan ook van harte welkom op ons kantoor voor een eerste vrijblijvend gesprek waarin we luisteren naar uw wensen en onze werking uitgebreid aan u kunnen voorstellen. Ontwerp opvolging van nieuwbouw woningen, renovaties, meergezinswoningen en kantoren. Opmaak van een interieurontwerp in onze warm-leefbare moderne stijl.Samen met onze samenwerkende experts zoeken we ook naar het beste tuinontwerp dat past bij het architecturaal geheel.
architect
Architect Hoegaarden België Architect Nuyts Bvba.
Bekijk ons portfolio! Jörgen behaalde het label Energiebewust Architect, en trekt deze lijn door in al zijn ontwerpen. Jörgen treedt indien nodig op als expert. Maak gerust een afspraak voor informatie of advies. ENKELE HANDIGE LINKS.: GET IN TOUCH.: BVBA Architect Nuyts.
architect
ar-architecten.
De architect is de vertrouwenspersoon van de bouwheer. Service en vlotte samenwerking met andere partijen vormen de fundamenten van onze opdracht. We zetten sterk in op hoogstaande architectuur en een doorgedreven detaillering. Toezichthoudende autoriteit: Orde van Architecten - Vlaamse Raad.
architect
Bouwen met een architect FOD Economie.
Om uw belangen te verdedigen raadt de Orde van Architecten u aan zelf een onafhankelijke architect van uw keuze te raadplegen. Deze als" raadgever optredend architect" handelt totaal onafhankelijk van de promotor en staat u terzijde van bij het ondertekenen van het bouwcontract tot aan de oplevering van de werken. Bouwen of verbouwen is geen licht werk.
architect

Contacteer ons