Resultaten voor architect

architect
Bent u opzoek een interieurarchitect die maatwerk interieurs realiseert en renoveert?
Bekijk onze unieke interieurinrichting op maat. Wij realiseren totaalprojecten, renovaties en maatwerk interieurs voor onze klanten in Vlaanderen en omstreken. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek omtrent jouw interieur project. JOCHEN MAGYAR INTERIEURONTWERP STUDIO. Interieurs op maat. De interieurarchitecten ontwerpstudio van Okyo bv, werd in 2009 opgericht door Jochen Magyar. Momenteel werken wij met een gepassioneerd team van drie interieurarchitecten voor het creëren van interieurarchitecturale interieurs. Bij ons kan u terecht voor totaalprojecten, maatwerk, renovaties. wij verzorgen uw ganse interieur project. Meer over ons. Buiten interieurontwerp hebben wij ook een eigen interieurbouw. Magyar is de bouwafdeling van Okyo bv. Sinds 2009 hebben wij de expertise in het bouwen van complexe commerciële interieurprojecten en unieke luxueuze high-end residentiële woninginterieurs, waarbij full-service garantie en kwaliteit primeren. Bezoek de website van Magyar. okyo Interieurs op maat. Een selectie van onze totaalprojecten en interieurs op maat. Ook totale renovaties vallen niet buiten onze expertise als interieurarchitect en aannemer interieurbouw.
Dit zijn de aandachtspunten van een architect bij houtskeletbouw Nouvelles Livingwood l'ossature' bois.
En van de weersomstandigheden. Nat hout is uiteraard uit den boze. Je kan heel wat tijd winnen en bouwfouten vermijden door alles droog in de productiehal te laten fabriceren. Isoleer voldoende en nauwkeurig. De aanpak van houtskeletbouw biedt het grote voordeel dat je extra ruimte hebt om te isoleren. En dat je dragende constructie in een doorlopende lijn ligt met je isolatie. Resultaat: dunnere wanden in vergelijking met een traditionele bouw. Om aan de EPB-eisen van vandaag te voldoen, moeten je stijlen minimaal 12 à 15 cm dik zijn, afhankelijk van het isolatietype, geeft Deraedt ook nog aan. Aandacht voor luchtdichtheid. Voor een energie-efficiënte woning moet die luchtdicht zijn. Het grote voordeel van houtbouw: je kan je luchtdichtingen plaatsen en testen nog voordat je jouw technieken aanlegt. Zo ben je zeker van een optimale luchtdichtheid. Dat betekent wel dat je soms al in de ruwbouwfase de nodige wachtfolies deze zorgen voor continuïteit in de luchtdichtingslaag moet voorzien. Pas nadien kan je aan de binnenzijde alles mooi luchtdicht afwerken. Ga je richting passief, besteed dan extra aandacht aan de materialen: Traditioneel wordt in houtbouw vaak gewerkt met OSB-platen.
Verbouwen: architect nodig of niet? Renoffice.
Waarom verbouwen met Renoffice? Verbouwen: architect nodig of niet? Verbouwen: architect nodig of niet? Verbouwen: architect nodig voor structurele renovatie. Je eerste keer is altijd een beetje onwennig, omdat je met een heleboel vragen zit. Wat moet ik allemaal regelen? Lees verder
vacature
Ae-architecten Architectenbureau uit Gent.
architect groningen
Nieuws POLO Architects.
Brouwerij De Koninck 2de voor de publieksprijs Het Schoonste Gebouw van Antwerpen. POLO Architects op stap. Verkoop gestart Kapertoren Hasselt. POLO Architects nodigt je uit voor de Open Monumentendag. POLO Architects nodigt je uit voor de Dag van de Architectuur. Cadixplein feestelijk ingewijd. POLO Architects tekent food court voor Leuven. NAV bezoekt Brouwerij De Koninck. Publicatie Cadiz in MARK Magazine No. POLO Architects laureaat Prijs Ruimtelijke Ordening Herentals. Startschot sloop tweede Rabottoren. Ten huize van POLO Architects. POLO shortski 2017. Patrick Lootens expert rondetafelgesprek NAV: Een nieuwe rol voor de architect?
zoekmachinemarketing
Wat doet een architect? uitleg handige tips - Homedeal NL.
Dan komt daar hoogstwaarschijnlijk een architect bij kijken. De meeste mensen weten in grote lijnen wat een architect doet, maar het is soms moeilijk om je vinger te leggen op welke taken een architect precies op zich neemt. In dit artikel lees je wat een architect precies is, wat een architect doet, de kosten daarvan en de verschillen tussen verschillende soorten architecten.
Residences Pascal Bilquin Architects.
Pascal Bilquin Architect. Pascal Bilquin Architects. Offices commerical spaces. House DN Gent ism Bilquin-Serck Architecten. House DN Gent ism Bilquin-Serck Architecten. House DN Gent ism Bilquin-Serck Architecten. House DN Gent ism Bilquin-Serck Architecten. House DN House DN Gent ism Bilquin-Serck Architecten.
m u r m u u r architecten beelden.
Thomas Rau: ondernemer, architect en visionair RAU Architects.
Hij werd uitgeroepen tot Architect van het Jaar 2013 en ontving van vakblad De Architect de ARC13 Oeuvre Award voor zijn inzet in de afgelopen 20 jaar om duurzame architectuur in de volle breedte te promoten én te realiseren, alsmede voor 'zijn' inspirerende bijdrage aan de maatschappelijke en architectonische agenda.
Architect Gregory Nijs Klaarchitectuur.
Architect Gregory Nijs Klaarchitectuur. Architect Gregory Nijs Klaarchitectuur. Gregory Nijs: eigenzinnige ontwerpen, vanuit een ogenschijnlijke eenvoud. Gezond eigenzinnig, creatief en bescheiden. Een zeldzame mix van adjectieven, die architect Gregory Nijs typeert. De kracht van zijn ontwerpen schuilt in de ogenschijnlijke eenvoud.

Contacteer ons