Meer resultaten voor rijschool

rijschool
in 1952 werd rijschool blad opgericht aan de wolphaertsbocht te rotterdam-zuid.
je hebt gekozen voor onze rijschool omdat je wilt gaan voor kwaliteit, maar ook het via via verhaal speelt hierin vaak een belangrijke rol. familie en vrienden vertellen hun ervaring en zo rolt het balletje door. deze mond tot mond reclame is van grote waarde en daarom vinden wij als rijschool blad dat er zeker iets tegenover mag staan op het moment dat er een nieuwe leerling aangebracht wordt. als de persoon die jij aanbrengt besluit om bij ons een rij-opleiding te volgen, dan bieden wij een cadeau aan. je kan kiezen uit het volgende: 1. jij krijgt een gratis rijles 2. de nieuwe leerling krijgt een gratis rijles 3. een tegoedbon voor een gratis motorrijles als extra cadeau kunnen wij je een korting van 20% op je auto/motor verzekering geven is ook geldig voor andere gezinsleden. deze is mogelijk in combinatie met bovenstaande. heeft u eventuele klachten over een opleiding of andere klachten dan kunt u hier een klachtenformulier downloaden. zie ons klachten regelement. 3074 BC Rotterdam.
proef rijles
Meer informatie Direct aanmelden. Slaag je in één keer? Dan krijg je €50,-, kado! Gratis proefles, inclusief gesprek, als er gekozen wordt voor minstens pakket A of 10 losse rijlessen. Losse rijles 60 minuten schakel. Losse rijles 60 minuten automaat.
De rijlessen beginnen altijd bij een proefles bij de rijschool in Delft.
Wanneer dit het geval is en je gaat door, dan kan je de proefles als gratis beschouwen. Wie een andere kant op wil gaan zal eenmalig € 40 betalen en kan daarna voor een andere rijschool kiezen. Wij geven je direct na afloop een advies over het verloop van het traject. Het aantal rijlessen bepalen. Het advies dat je na de proefles krijgt bij de rijschool in Delft betreft het aantal te verwachten lessen. In Nederland ligt het gemiddelde zo rond de 20. Daarom is het top pakket, met daarin 20 lessen a € 35,95, per stuk, een goede optie voor heel veel cursisten.
Rijschool Simia - Rijschool in Gouda en Boskoop omgeving.
Voordeligste van Gouda en omgeving! Vandaag aanmelden, morgen al rijden. 90 van onze leerlingen slaagt in 1x! Waarom kiezen voor Rijschool Simia? De snelste rijschool van Gouda, Boskoop, Waddinxveen en omgeving! Bij Rijschool Simia kun je meerdere lessen per week rijden.
rijschool haarlem
Hoe je ook verder gaat, als dé rijschool van Haarlem helpen we jou bij het halen van een rijbewijs. Zo heb je bij onze examengarantie pakketten zelfs een examengarantie en is een herexamen inbegrepen. Of wil je met spoed je rijbewijs halen? Denk dan aan onze spoedcursus pakket. Met dit pakket kan je zelfs binnen zes weken klaar zijn. daarom Dutch driving.: Zelf online rijlessen inplannen. Voordelig tarief ten opzichte van andere rijscholen. dus gratis herexamen! De beste theorieschool van Haarlem en omstreken. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op via de mail info@autorijschooldutchdriving.nl, via ons telefoonnummer 085-1303817 of 06-52476542 of vul het contactformulier in. Maar je kunt je ook direct inschrijven. Tot gauw bij Dutch Driving, dé rijschool van Haarlem! Lees meer over de beste rijschool van Haarlem. Meld je aan en begin morgen met een proefles!
Lady Rijles - Goedkope Rijschool Pijnacker.
Goedkope Rijschool Pijnacker. Home Goedkope Rijschool Pijnacker. 20 euro per rijles inPijnacker. De leukste rijschool voor vrouwen! Lady Rijles is een rijschool met een team van enthousiaste rij-instructeurs die jou graag zo snel mogelijk aan je rijbewijs helpen. Wij bieden jou de beste begeleiding, en dat voor een betaalbare prijs per rijles!
Rijschool Actief in Rotterdam Den Haag Haal snel je rijbewijs.
Lid BOVAG Acties Acties Proefles auto: 100 minuten voor 3750., Autorijles: 1e 10 rijlessen van 100 minuten 540., Proefles motor: 100 minuten voor 40. Pakket motor voertuigbeheersing AVB.: 5 lessen examen 475 Autorijles Motorrijles Proefles. Autorijschool in Rotterdam, Den Haag en omstreken. Klik hier voor meer informatie
anwb
Yellow Rijschool Breda Snel je rijbewijs met onze rijlessen.
Dan zit je goed bij Rijschool Yellow. Wij zijn een erkende rijschool in Breda en helpen je met onze rijopleidingen sneller aan het auto, aanhanger, scooter en motorrijbewijs. Proefles aanvragen Direct inschrijven. Onze rijlessen en rijopleidingen. We vertellen je graag meer over ons aanbod! Welk rijbewijs ben jij van plan te halen? Bij Rijschool Yellow haal je jouw scooter theorie en scooter praktijk al in 1 dag. Lees meer
Rijschool Reniers Reusel 70% slaagt in 1 keer voor autorijbewijs!
Heb je autisme, ADHD, faalangst, PDD-NOS of zijn er andere bijzondere omstandigheden? Onze instructeurs zijn speciaal voor jou opgeleid! Als rijschool vinden wij een anti-slip opleiding zo belangrijk dat je deze optie extra kan toevoegen bij je gekozen lespakket. Snel en goed rijbewijs aanhanger.
Rijschool De Groot Verkeersopleidingen Barneveld.
Een complete rijschool, voor jou De Groot Verkeersopleidingen is het vertrouwde adres voor elke rijopleiding. We bieden ook rijopleidingen voor auto's' met automaat en we geven slipcursussen. Met onze instructeurs slaag je zó. Ons hele team van enthousiaste rijinstructeurs is zeer ervaren en gediplomeerd.
Rijschool Promoot Voor je Auto, Motor en scooterrijbewijs!
Met onze jarenlange kennis en ervaring haal jij het felbegeerde roze pasje binnen no-time! Snel en goedkoop je scooterrijbewijs halen? Wij zijn gespecialiseerd in scooterrijlessen. Al honderden kandidaten zijn bij ons geslaagd voor hun scooterrijbewijs! Wij hebben een hoog slagingspercentage met een groot aantal eerste examens zie CBR Rijschoolgegevens. Wil jij ook snel en binnen 1 dag slagen voor je scooterrijbewijs? Aarzel niet en meld je snel aan! Direct weten wanner je examen kan doen? Bel nu 06-24247695! Snel en voordelig je motorrijbewijs halen? Ultieme vrijheid ervaren? Bij rijschool Promoot verzorgen wij gedegen motor-rijopleidingen.
Rijschool van DD Gouda autorijles hoog slagingspercentage aanhanger spoedcursus rijangst.
E achter B Caravan training. Welkom bij Rijschool van DD, de rijschool met het hoogste slagingspercentage in Gouda, bij 76 100 examens. Rijschool van DD in Gouda behoort tot de grotere professionele autorijscholen in de regio, heeft het hoogste slagingspercentage van Gouda van de rijscholen in de categorie 76-100 eerste examens, momenteel 70%, is RIS-gecertificeerd en is aangesloten bij de VRB.
Rijschool Haarlem Rijschool 023 Haarlem en omstreken.
Haal je rijbewijs bij Rijschool 023 Haarlem. Bel dan snel voor een gratis intake les bij rijschool 023 Haarlem. Een normale rijopleiding duurt ongeveer 3 á 6 maanden, maar met een spoedcursus kun je dit verkortten tot wel 10 dagen!
Rijschool Nederland.
Ja, ik wil mijn rijbewijs halen! Rijschool Nederland Dé rijschool in Apeldoorn en omstreken. Wij staan garant voor kwaliteit, flexibiliteit en plezier! Wij zijn een VRB, SRB en CBR erkende rijschool voor rijbewijs B. Daardoor weet jij dat wij deskundig zijn. Je krijgt persoonlijke en professionele begeleiding en we passen de lessen aan op jouw wensen en niveau. Van je eerste les tot aan het behalen van je rijbewijs heb je contact met één vaste instructeur. Met ons hoge slagingspercentage zijn wij één van de beste in de regio! Het bewijs van topkwaliteit dat wij graag zo houden. Daar doen wij onze uiterste best voor. Wij zijn niet de duurste rijschool, maar ook niet de goedkoopste.

Contacteer ons